Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του απέναντι στη Γιουγκ

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του απέναντι στη Γιουγκ

Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν την κροατική ομάδα στο Παπαστράτειο και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή τους στο Final 8 του Len Champions League.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (6/2, 20:00) παιχνιδιού με τη Γιουγκ, για την 8η αγωνιστική του Len Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την κροατική ομάδα στο Παπαστράτειο με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα τους φέρουν ακόμα πιο κοντά στην πρόκρισή τους στο Final 8 της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την ήττα στην Κροατία. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου σε αυτή τη μεγάλη μάχη θα έχει στο πλευρό της εκατοντάδες οπαδούς της, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Στην εν λόγω αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου, για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους  και Κάρτας Junior.

Την αποστολή τoυ Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε: «Έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς το παιχνίδι με τη Γιουγκ στον Πειραιά. Θέλουμε τη νίκη καταρχήν για τους τρεις βαθμούς ώστε να παραμείνουμε σε τροχιά πρόκρισης, για το γόητρο μας και τον πληγωμένο μας εγωισμό. Θέλουμε ένα παιχνίδι με πάθος χωρίς κενά στην απόδοσή μας. Η ομάδα μας ξέρει τον τρόπο και είναι έτοιμη να αντιδράσει σε ένα τέτοιο κομβικό σημείο».

Από την πλευρά του ο Άντρο Μπούσλιε ανέφερε: «Την Τετάρτη κόντρα στη Γιουγκ, θέλουμε οπωσδήποτε να επιστρέψουμε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Έχουμε δει τα λάθη μας στο προηγούμενο παιχνίδι στην Κροατία και το ζητούμενο είναι να αντιδράσουμε και να αγωνιστούμε με πάθος. Περιμένουμε τον κόσμο την Τετάρτη να μας ενισχύσει και να δημιουργήσει την όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα που ξέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ