Ολυμπιακός: Πάνοπλος απέναντι στη Χίο για το 17 στα 17

Ολυμπιακός: Πάνοπλος απέναντι στη Χίο για το 17 στα 17

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00) θα υποδεχθούν τον Ν.Ο Χίου στο Παπαστράτειο με στόχο να συνεχίσουν την απόλυτα νικηφόρα πορεία τους στη φετινή Α1.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού εντός έδρας παιχνιδιού με τον Ν.Ο Χίου.

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15:00 θα υποδεχθούν στο Παπαστράτειο τους νησιώτες, για την 17η αγωνιστική της Α1. Οι Πειραιώτες απέναντι στον Ν.Ο Χίου, θέλουν να συνεχίσουν την απόλυτα νικηφόρα πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα και να διευρύνουν το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν τα τελευταία χρόνια στην Α1.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μετράει 154 συνεχόμενες νίκες και θα τα δώσει όλα για να πετύχει την 155η. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Ο Γιάννης Φουντούλης μιλώντας ενόψει του αγώνα με τους νησιώτες, ανέφερε: «Το Σάββατο δίνουμε ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος το οποίο προηγείται του αγώνα με τη Γιαντράν στην Κροατία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα αγωνιστούμε όπως σε κάθε ματς με σοβαρότητα και στόχο τη νίκη, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει του επόμενου αγώνα».

Μετά το παιχνίδι με τον Ν.Ο Χίου, οι Ερυθρόλευκοι θα στρέψουν το βλέμμα τους στη μεγάλη μάχη που ακολουθεί με την Γιαντράν (26/2) στην Κροατία για την 9η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ