Ολυμπιακός: Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Γιάντραν

Ολυμπιακός: Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Γιάντραν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν στην Κροατία τη Γιαντράν και θα αναζητήσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στη φετινή διοργάνωση.

Στο Σπλιτ βρίσκεται η αποστολή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής (26/2, 21:30) αναμέτρησης με την τοπική Γιάντραν, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι θα αναζητήσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στη φετινή διοργάνωση και, όπως τόνισε ο Μανώλης Μυλωνάκης στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη, «… έχουν στενέψει τα περιθώρια και δεν θέλουμε να υπάρξει κάποια βαθμολογική απώλεια».

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι γνωστοί 14 πολίστες, ένας εκ των οποίων (συνήθως ο Νικολαϊδης ή ο Κάκαρης) θα μείνει εκτός αγώνα. Στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου βρίσκονται οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών δήλωσε: «Οι υποχρεώσεις μας στο Champions League συνεχίζονται με ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κροατία κόντρα στη Γιάντραάν. Προερχόμαστε από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Γιουγκ και στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε να αγωνιστούμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το φινάλε και να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού».

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Μυλωνάκης επισήμανε: «Πάμε στην Κροατία με στόχο τη νίκη. Έχουν στενέψει τα περιθώρια και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο παιχνίδι με τη Γιάντραν δεν θέλουμε να υπάρξει κάποια βαθμολογική απώλεια και οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί για να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση που θα μας οδηγήσει στην εκτός έδρας νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ