Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 6-7

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 6-7

Η Βουλιαγμένη έβαλε πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό ο οποίος κατάφερε τελικά να αποδράσει από το Κολυμβητήριο του Λαιμού με τη νίκη (7-6), χάρη σε γκολ της Πλευρίτου.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε από τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού σε μια αναμέτρηση στο πλαίσιο της 3ης ημέρας της Γ’ φάσης της Α1 Γυναικών.

Η βουλιαγμένη ξεκίνησε πολύ καλύτερα και έφτασε στο ημίχρονο να προηγείται με 4-2 των ερυθρόλευκων. Στο δεύτερο μέρος όμως οι παίκτριες του Παυλίδη έσφιξαν την άμυνά τους και βρήκαν λύσεις στην επίθεση, ισοφαρίζοντας σε 6-6 προς το τέλος της αναμέτρησης.

Τότε ήταν η ώρα της Ελευθερίας Πλευρίτου η οποία σκόραρε στη λήξη και έδωσε σπουδαία νίκη στον Ολυμπιακό, με την οποία ο Ολυμπιακός παραμένει στην 1η θέση με 12 βαθμούς και ματς λιγότερο, την ώρα που η Βουλιαγμένη είναι 2η με 9β.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-2, 0-2, 2-3

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου, Ράνεϊ 1, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π, Γκίλλα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 4, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπάκλινγκ, Παπαναστασίου, Φουντωτού, Δουρέκα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ