Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Ζόλνοκ

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Ζόλνοκ

Οι Ερυθρόλευκοι μεσημέρι του Σάββατο στις 16:00 θα υποδεχθούν την ουγγρική ομάδα στο Παπαστράτειο για την 10η αγωνιστική του Len Champions League.

Αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη με την Ζόλνοκ για την 10η αγωνιστική του Len Champions League μετράει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σάββατο στις 16:00 θα υποδεχθούν την ουγγρική ομάδα στο Παπαστράτειο με στόχο τη νίκη, που θα τους φέρει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο Final 8 του Ανόβερο. Οι Πειραιώτες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της φάσης των ομίλων θέλουν να κάνουν το απόλυτο, προκειμένου να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στον όμιλο.

Από τα πέντε παιχνίδια μάλιστα τα τρία θα τα δώσουν στο Παπαστράτειο. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τις Ζόλνοκ, Ανόβερο και Βερόνα, ενώ θα παίξουν στις έδρες των Σπαντάου και Μλάντοστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση με τη Ζόλνοκ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους  & Κάρτας Junior.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Πρωταθλητών Ευρώπης:

10η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Ζόλνοκ (16/3)

11η αγωνιστική: Μλάντοστ-Ολυμπιακός (27/3)

12η αγωνιστική: Σπαντάου-Ολυμπιακός (13/4)

13η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Ανόβερο (24/4)

14η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Βερόνα (15/5)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ