Φουντούλης: «Κρίσιμο ματς με την Ζόλνοκ, μπορεί να κρίνει την πρόκριση»

Φουντούλης: «Κρίσιμο ματς με την Ζόλνοκ, μπορεί να κρίνει την πρόκριση»

Ο Γιάννης Φουντούλης μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζόλνοκ για το Champions League, τονίζοντας ότι είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι που ίσως κρίνει την πρόκριση, ενώ ζήτησε και τη στήριξη του κόσμου.

Ο Γιάννης Φουντούλης σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζόλνοκ αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του ματς, αλλά και στο πόσο πιθανό είναι να κριθεί ακόμα και η πρόκριση στην επόμενη φάση για τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας πολίστας μίλησε στο επίσημο σάιτ των ερυθρόλευκων και ζήτησε μεταξύ άλλων τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας στο πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι στιγμής φέτος που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να κρίνει την πρόκριση στο Final 8. Θέλουμε ντον κόσμο στο πλευρό μας ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Έχουμε αρχίσει τον τελευταίο καιρό και παίζουμε σε καλύτερο ρυθμό και επίπεδο στην πιο κρίσιμη φάση της σεζόν. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο στροφές και θα πλησιάσουμε τα περσινά στάνταρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ