Βλάχος: «Σημαντική νίκη, μικρό προβάδισμα πρόκρισης»

Βλάχος: «Σημαντική νίκη, μικρό προβάδισμα πρόκρισης»

Οσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, αλλά και ο Αντρο Μπούσλιε μετά τη άκρως πολύτιμη νίκη επί της Ζόλνοκ.

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά την σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Ζόλνοκ με 11-10.

Ο Ελληνας τεχνικός των ερυθρόλευκων είπε ότι η ομάδα του κατάφερε να επιστρέψει όταν βρέθηκε να χάνει με τρία γκολ διαφορά, ενώ έκανε λόγο για μικρόι προβάδισμα πρόκρισης.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούσαν και ο νικητής σήμερα θα έπαιρνε ένα μικρό προβάδισμα στην βαθμολογία. Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες που έχουν κατακτήσει τους δυο τελευταίους τίτλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν ξεκινήσαμε καλά, βρεθήκαμε με τρία γκολ πίσω, αλλά επιστρέψαμε στο παιχνίδι, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια», ήτα τα λόγια του Ελληνα τεχνικού.

Από την πλευρά του ο Άντρο Μπούσλιε που πέτυχε τα δύο τελευταία γκολ της ομάδας του, σχολίασε: «Ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Δεν ξεκινήσαμε καλά στην επίθεση μας. αλλά στη συνέχεια βρήκαμε το ρυθμό μας και μετά το ημίχρονο κάναμε ότι έπρεπε και φτάσαμε στη νίκη. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη στο δρόμο για το Final-8 και ευχαριστούμε και τον κόσμο μας που ήταν στο πλευρό μας και δεν σταμάτησε να τραγουδάει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ