Νίκες «χρυσάφι» για Γλυφάδα και Βουλιαγμένη

Νίκες «χρυσάφι» για Γλυφάδα και Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 16-10 του ΑΟ Χανιά και η Γλυφάδα 14-4 του Υδραϊκού και κλείδωσαν τις θέσεις τους για τα playoffs.

Γλυφάδα και Υδραϊκός κοντραρίστηκαν στο σημαντικότερο ματς της 21ης αγωνιστικής της A1 πόλο Ανδρών, με τους παίκτες του Δημήτρη Μάζη να είναι σαρωτικοί και να επικρατούν με 14-4. Για τους νικητές που ανέβηκαν στην 5η θέση που εξασφαλίζει θέση στα playoffs αλλά και ευρωπαϊκό εισιτήριο. ο Παπανικολάου ήταν ο πρώτος σκόρερ με 4 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 4-1, 2-2, 5-1.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας 1, Περόπουλος 2, Κουτσιαλής 1, Μπραΐμης, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος 2, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 2, Παπασηφάκης 2, Παπανικολάου Ν. 4, Γαλάνης, Σαλτέρης, Γέμελος, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 1, Πρέκας, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχειλίδης 1, Ίρβινγκ 1, Μάντης, Ρουμάνης

 

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Χανίων 16-10

Από την άλλη η Βουλιαγμένη σε ένα πολύ χορταστικό ματς με πολλά γκολ, επικράτησε με 16-10 του ΑΟ Χανίων στο κολυμβητήριο του Λαιμού και κλείδωσε τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Α1 Ανδρών. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο οκτάλεπτο, ανέβασαν στροφές και πήραν γρήγορα το προβάδισμα το οποίο διατήρησαν μέχρι τέλους.

Για την ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν πρώτοι σκόρερ ήταν οι Τίγκας και Μπούχα με 3 γκολ, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Βουλγαράκης με 4.

 Τα οκτάλεπτα: 1-2, 5-1, 6-4, 4-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κόλιανιν): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν. 2, Γούβης 1, Αφρουδάκης 2, Μπούχα 3, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 3, Σολανάκης 1, Ανδρεάδης, Χριστοφορίδης, Δήμου Π.

ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Πετρόχειλος 1, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης, Μπατάκης, Βουλγαράκης 4, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Πολύζος 1, Μαζοκοπάκης 1, Πολογεώργης, Λειψάκης

Αναλυτικά τα υπόλοιπα σκορ της ημέρας για την 21η και προτελευταία αγωνιστική:

Απόλλων Σμύρνης – Περιστέρι 10-9
ΟΦΘ – Εθνικός Πειραιώς 7-14
Παλαιό Φάληρο – Χίος 7-5

Δείτε και τη βαθμολογία, όπως έχει διαμορφωθεί:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ