ΝΕ Πατρών – ΑΝΟ Γλυφάδας 7-6

ΝΕ Πατρών – ΑΝΟ Γλυφάδας 7-6

Νίκη μεγάλης σημασίας πήρε η ΝΕ Πατρών απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας με 7-6 και μπήκε στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών.

Σπουδαία νίκη με 7-6 πήρε η ΝΕ Πατρών απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πέπανος». Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχες έφτασαν τους τρεις βαθμούς και μπήκαν στο παιχνίδι της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης του ομίλου της Β΄Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών.

Στα τρία πρώτα οκτάλεπτα οι δύο ομάδες πήγαιναν γκολ-γκολ, με το σκορ να είναι 3-3 με την λήξη του τρίτου οκταλέπτου. Στην τελευταία περίοδο οι δύο ομάδες έδωσαν περισσότερη βάση στην επίθεση και όχι στην άμυνα με το σκορ να φτάνει στο 6-6 λίγο πριν τη λήξη του ματς. Όλα έδειχναν ισοπαλία, όμως η Σολανάκη είχε αντίθετη άποψη και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Πάτρας.

Τώρα συνολικά τρεις ομάδες διεκδικούν τη 2η προνομιούχο θέση μετά τον Εθνικό, ο ΝΟ Ρεθύμνου με 6 βαθμούς και οι ΑΝΟ Γλυφάδας και ΝΕ Πατρών με 3.

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 1-1, 4-3

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ., Μανέτα Μ., Μανέτα Σ. 1, Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση, Μοίραλη, Μπιτσάκου 2, Κουτέλη 1, Σολανάκη 3, Ζαφειράκη, Τσιμάρα Ευδ., Τσιμάρα Ευτ.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πυρπυρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη, Λούδη 1, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ. 1, Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κοντονή, Γιαννοπούλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ