Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 10-5

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 10-5

Ο Ολυμπιακός με επιβλητική εμφάνιση επικράτησε 10-5 της Βουλιαγμένης για την 6η αγωνιστική της τρίτης φάσης της Α1 πόλο γυναικών.

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε 10-5 της Βουλιαγμένης στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, και τώρα αμφότερες οι ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στον «εμφύλιο» της ερχόμενης Παρασκευής στον ημιτελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Βαθμολογικά αδιάφορο το παιχνίδι, καθώς η ομάδα του Πειραιά έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό το πλεονέκτημα της έδρας. Οι δύο ομάδες έκαναν τις δοκιμές τους ενόψει της ευρωπαϊκής μάχης και οι γηπεδούχες δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη.

Η Ελευθερία Πλευρίτου με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό (1-0) που ξεκίνησε πολύ καλά στην άμυνα, αλλά ο ΝΟΒ ισοφάρισε στο τέλος της πρώτης περιόδου.  Στο δεύτερο οκτάλεπτο το ματς έγινε πιο σκληρό και ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει εκ νέου πάρει το προβάδισμα με γκολ στην παραπάνω (1/2) με την Βάσω Πλευρίτου (2-1).

Σιγά σιγά η διαφορά άρχισε να αυξάνεται με την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη με γυριστό από τα δυο μέτρα να διαμορφώνει το 9-5 και λίγο αργότερα το τελικό 10-5.

Από δύο γκολ σημείωσαν για τον Ολυμπιακό Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα και Βάσω Πλευριτου, και Μυριοκεφαλιτάκη.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες την Παρασκευή (12:30) στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 10-5

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-0, 2-2, 5-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου 1, Έγκενς 2, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Μ. Πλευρίτου 2, Μπάκλινγκ 1, Β. Πλευρίτου 2, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Δουρέκα, Παπαναστασίου, Φουντωτού

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Ιωάννίδη, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη 1, Κοκκινάκη 1, Γκίλλα, Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ