Ανακοίνωσε τον Μανώλη Ζερδεβά ο Ολυμπιακός (pic)

Ανακοίνωσε τον Μανώλη Ζερδεβά ο Ολυμπιακός (pic)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της Βουλιαγμένης, Μανώλη Ζερδεβά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος.

Έπειτα από έναν περιπετειώδη τρόπο, ο Μανώλης Ζερδεβάς είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε έρθει σε διαμάχη με την πρώην ομάδα του την Βουλιαγμένη και πριν λίγες ημέρες δικαιώθηκε από τον ΑΣΕΑΔ και έμεινε ελεύθερος ώστε να υπογράψει με κάποια άλλη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα και ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου παίκτη, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μανώλη Ζερδεβά. Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο μας και έχει τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Μανώλης Ζερδεβάς ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που στο τέλος δικαιώθηκα και θα έχω την ευκαιρία μου να αγωνιστώ στον Πρωταθλητή Ευρώπης.

Η όλη διαδικασία μεταγραφής μου στον Ολυμπιακό, ήταν χρονοβόρα και αυτό ενέτεινε την ανυπομονησία μου. Περιμένω εδώ και μήνες να φορέσω το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι, να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και τώρα που ήρθε η ώρα νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ