Το βίντεο της ντροπής για την Καμμένου

Η Αλεξία Καμμένου δεν άντεξε την ήττα από τον Ολυμπιακό και επιτέθηκε φραστικά στην Ασημάκη. Ιδού και το βίντεο της ντροπής για την προπονήτρια της Βουλιαγμένης.


Το βίντεο της ντροπής για την Καμμένου | to10.gr

Η Αλεξία Καμμένου φρόντισε για άλλη μια φορά να εξελιχθεί σε αρνητική πρωταγωνίστρια σε ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης δεν άντεξε την ήττα της ομάδας της από τον Ολυμπιακό  στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας και με το τέλος της αναμέτρησης κινήθηκε απειλητικά προς τον πάγκο του Ολυμπιακού φτάνοντας ακριβώς στο σημείο που βρίσκονταν οι ερυθρόλευκες για να επιτεθεί στην Ασημάκη!

Η Ασημάκη ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια για τον Ολυμπιακό και προφανώς αυτό δεν άρεσε στην Καμμένου που απέδειξε για άλλη μια φορά πως δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Σε μια απαράδεκτη ενέργεια η Καμμένου συνέχισε να προκαλεί ακόμη και όταν οι άνθρωποι της διοργάνωσης της ζητούσαν να φύγει από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Το σόου της Καμμένου συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά έως ότου τελικά αποχωρήσει.

Θυμίζουμε πως η Καμμένου έχει ουκ ολίγες φορές προκαλέσει με απαράδεκτες ενέργειες είτε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είτε τους οπαδούς του Ολυμπιακού όπως συνέβη πέρσι στον τελικό πρωταθλήματος στο Παπαστράτειο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο