Τρίτη θέση για τη Βουλιαγμένη

Τρίτη θέση για τη Βουλιαγμένη

Το χάλκινο μετάλλιο στη Euroleague πόλο γυναικών κατέκτησε η Βουλιαγμένη μετά και τη νίκη της με 8-7 στον μικρό τελικό κόντρα στην Πάντοβα.

Νικήτρια του μικρού τελικού της Euroleague πόλο γυναικών αναδείχθηκε η Βουλιαγμένη, αφού κατάφερε να επικρατήσει της Πάντοβα με σκορ 8-7.

Το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου μπορεί να μην τα κατάφερε στα ημιτελικά απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως κόντρα στην ιταλική ομάδα ο ΝΟΒ πήρε την πολυπόθητη νίκη και κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία του το χάλκινο μετάλλιο.

Κομβική για το τελικό αποτέλεσμα αποδείχθηκε η δεύτερη περίοδος του αγώνα, καθώς σε εκείνο το σημείο η Βουλιαγμένη κατάφερε να προηγηθεί με 6-2 έναντι των Ιταλίδων και να βάλει γερές βάσεις για τη νίκη.

Παρά το γεγονός πως στο επόμενο οκτάλεπτο ο ΝΟΒ κόντεψε να απολέσει το προβάδισμα, η Πάντοβα δεν κατάφερε να φέρει ποτέ το ματς στα ίσα, με τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου να ανεβαίνουν επάξια στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-4, 3-0, 2-2

Πάντοβα (Στέφανο Ποστερίβο): Τεάνι, Μπαρζόν 3, Σαβιόλι, Γκοτάρντο, Κουεϊρόλο, Καζόν 1, Μίλιο 1, Ντάριο, Γκραμπ, Ρανάλι 1, Μεγκιάτο, Άρμιτ 1, Γκιακόν

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη 1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ράνεϊ 2, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ