Ολυμπιακός – Ανόβερο 17-7

Ολυμπιακός – Ανόβερο 17-7

Οι Ερυθρόλευκοι διέλυσαν στο Παπαστράτειο τη γερμανική ομάδα και προκρίθηκαν στον Final 8 του Len Champions League για τέταρτη σερί χρονιά!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν διέλυσε στο Παπαστράτειο με 17-7 το Ανόβερο για την 13η αγωνιστική του Len Champions League και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή του στο Final 8 της διοργάνωσης.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους πολίστες της γερμανικής ομάδας. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου με τον κόσμο στο πλευρό της έκανε… πάρτι απέναντι στο Ανόβερο, το οποίο μάλιστα θα διοργανώσει το Final 8, και «σφράγισε» το εισιτήριό της για την τελική φάση, όπου θα βρεθεί για τέταρτη σερί χρονιά.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας την 14η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων θα αντιμετωπίσουν την Βερόνα και με νίκη θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχουν ευκολότερο αντίπαλο στο Final 8, που θα διεξαχθεί 6-8 Ιουνίου.

Στο αποψινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και έδειξε με το… καλησπέρα τις άγριες διαθέσεις του. Οι γηπεδούχοι με άμυνα από «γρανίτη» έπνιξαν τους αντιπάλους και εξαιρετικές επιλογές στην επίθεση έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 6-0.

Στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου ανέβασαν τη διαφορά στα 8 γκολ (10-2), βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Το νερό πλέον είχε μπει στο αυλάκι, με τον Ολυμπιακό να παραμένει σοβαρός και να φτάνει εύκολα σε μια σπουδαία επικράτηση. Πρώτος σκόρερ και φυσικά πρωταγωνιστής ήταν ο Γούνας με 5 γκολ, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Γεννηδουνιάς με 4. Αξίζει να σημειώσουμε ότι απέναντι στη γερμανική ομάδα έκανε το ντεμπούτο του με το ερυθρόλευκο σκουφάκι ο Ζερδεβάς, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο και έδειξε εξαιρετικά στοιχεία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ 17-7

Οκτάλεπτα: 6-0, 4-2, 2-3, 5-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 1, Γεννηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Νικολαϊδης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 5, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Ζερδεβάς.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Σκένκελ, Κόρουσιτς 2, Μουγκ, Ρέαλ, Μπργκούλιαν 3 , Ράντοβιτς , Τζόκιτς, Πρέους, Σουέτζε, Εστράνι 1, Ζετς 1, Γουίνκελχορστ, Γκετζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ