Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδα 15-7

Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδα 15-7

Το γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού επιβλήθηκε με 15-7 της Γλυφάδας και πλέον θέλει άλλη μια νίκη για να προκριθεί στα τελικά του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο Παπαστράτειο τη Γλυφάδα στο πλαίσιο των ημιτελικών του πρωταθλήματος πόλο γυναικών, με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έκαναν το πρώτο βήμα προς έναν ακόμα τελικό έχοντας ένα μάλλον εύκολο απόγευμνα στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραια. Είχαν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης και δεν αντιμετώπισαν μεγάλο πρόβλημα από τις αντιπάλους τους.

Επιβλήθηκαν με 15-7 και πλέον στην έδρα του ΑΝΟΓ το ερχόμενο Σάββατο (4/5 και ώρα 17:00) θα προσπαθήσει να κάνει το 2-0 και να πάρει την πρόκριση χωρίς να χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι.

Κορυφαία για τις νικήτριες ήταν η Βάσω Πλευρίτου με 4 γκολ, με την αδερφή της Μαργαρίτα και τις Μπάκλινγκ, Ελευθεριάδου και Γκόφερς να έχουν από 2 γκολ.

Για τη Γλυφάδα η Μαμόγλου και η Φραγκιουδάκη πάλεψαν και είχαν από 2 γκολ, χωρίς ωστόσο να είναι αρκετό.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 4-1, 3-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Μπάκλινγκ 2, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη 1, Κανετίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 2, Γκόφερς 2, Πλευρίτου Β. 4, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα Στ., Παπαναστασίου Δ. 1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 1, Κολιτσοπούλου, Λούδη Ευα., Μαμόγλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 2, Κοντονή 1, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Γροζοπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ