ΝΟ Βουλιαγμένης – Εθνικός 10-8

ΝΟ Βουλιαγμένης – Εθνικός 10-8

Νίκη στο... νήμα, με την οποία έγραψε το 1-0 στη σειρά για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών, πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Νίκη στο… νήμα, με την οποία έγραψε το 1-0 στη σειρά για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών, πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου επικράτησαν σε μια σκληρή αναμέτρηση με 10-8 του Εθνικού Πειραιά στο κλειστό Κολυμβητήριο Λαιμό, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους ημιτελικούς.

Το σκορ ήταν στο 9-5 στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου, αλλά οι παίκτριες του Κώστα Βαμβακάρη έκαναν την αντεπίθεσή τους στο τέλος. Έτρεξαν νένα σερί 3-1 αλλά τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν την έκταση της ήττας. Έδειξαν ωστόσο ότι η ρεβάνς στην έδρα τους, μόνο τυπική διαδικασία δεν θα είναι.

Ο ΝΟΒ πλέον χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να πάει στον τελικό, κάτι που μπορεί να πετύχει στον δεύτερο αγώνα στην έδρα του Εθνικού το Σάββατο (4/5) και ώρα 16:00.

Τα οκτάλεπτα: 3-1 , 3-1 , 3-3 , 1-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 2, Ιωαννίδη, Ελληνιάδη 1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 2, Νίνου Ε. 2, Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ, Μαστρόκαλου, Νίνου Π., Γιαννοπούλου 1, Κοτσιώνη

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη, Μπενέκου 4, Τζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 2, Πέττα, ΜακΚι 2, Μπάξτερ, Νιαρχάκου, Κατσιμπρή, Λιαπάκη, Τζούρκα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ