Στους τελικούς προκρίθηκαν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Στους τελικούς προκρίθηκαν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Το γνωστό ζευγάρι θα συναντηθεί στους τελικούς της Α1 Πόλο Γυναικών με τον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη να αποκλείουν με 2-0 νίκες τη Γλυφάδα και τον Εθνικό αντίστοιχα.

Θέση στους τελικούς έκλεισαν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη, καθώς απέκλεισαν με 2-0 νίκες τη Γλυφάδα και τον Εθνικό αντίστοιχα.

Οι Ερυθρόλευκες δεν δυσκολεύτηκαν ούτε στη Γλυφάδα, επικρατώντας του ΑΝΟΓ με 17-4. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ανεβάζοντας στροφές στην δεύτερη και τρίτη περίοδο έκαμψαν την αντίσταση των γηπεδούχων. Σε αυτό το διάστημα, ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα 11 τερμάτων (15-4), τελειώνοντας με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση νίκη.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στους τελικούς με την Βουλιαγμένη, οι οποίοι θα αρχίσουν 7/5, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-7, 1-5, 0-2

ΑΝΟΓ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 1, Κολιτσοπούλου, Λούδη Ευα., Μαμόγλου, Κόλλια 1, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 1, Κοντονή, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Γροζοπούλου

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 4, Πλευρίτου Μ. 2, Γκόφερς 1, Πλευρίτου Β. 3, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα, Παπαναστασίου Δ., Κανετίδου 1

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Ο ΝΟΒ επικράτησε και αυτός με την σειρά του χωρίς προβλήματα του Εθνικού Πειραιά με 14-3 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου ξεκίνησε εκπληκτικά τον αγώνα αποκτώντας μέχρι το ημίχρονο διαφορά 11 τερμάτων, χωρίς μάλιστα να δεχθούν κάποιο τέρμα (11-0)

Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε για τον Εθνικό Πειραιά, ο οποίος δεν μπορούσε να ακολουθήσει, με το τελικό σκορ να είναι 14-3 υπέρ της ομάδας του Λαιμού. Με τη νίκη αυτή, ο ΝΟΒ έκανε το 2-0 στη σειρά και προκρίθηκε στους τελικούς.

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 0-6, 2-0, 1-3

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Μπενέκου 1, Τζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 1, Πέττα, ΜακΚι 1, Μπάξτερ, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Λιαπάκη

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 5, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Νίνου Ειρ. 3, Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Ράνεϊ 2, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Κοκκινάκη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ