Γ.Σ Περιστερίου – Χίος 4-6

Γ.Σ Περιστερίου – Χίος 4-6

Οι Νησιώτες έκαναν το 3-1 απέναντι στο Περιστέρι και παρέμειναν στην Α1, ενώ ο Απόλλωνας μπήκε στην τετράδα και εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο η Χίος.

Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, επικράτησε στο Περιστέρι της τοπικής ομάδας με 6-4 στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι-άουτ και «σφράγισε» την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πόλο.

Οι Νησιώτες με τη νίκη στα δυτικά προάστια έκαναν το 3-1 απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων της κανονικής περιόδου, και παρέμειναν στα «σαλόνια», στέλνοντας τον ΓΣΠ πίσω στην Α2.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 2-1, 1-0.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ., Γκαρντιγιάν, Σπούνερ, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας, Κλήμος 2, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Δαλμάρας, Τσιφτσής.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ 1, Τζελάτης 2, Παππάς Κ. 2, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Μόκκας, Γκίλλας, Γαβαλάς Σπ., Ρούντα, Ντούλος 1, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Καρακούρος Μ.

Πρώτη φορά Ευρώπη ο Απόλλωνας

Ιστορική μέρα για την ομάδα υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης, που επικράτησε στη Θεσσαλονίκη 8-7 του ΠΑΟΚ, χάρη στο γκολ του Μοσκόφ 25’’ πριν το φινάλε.

Ο Απόλλωνας με αυτή τη νίκη έκανε το 2-0 σειρά με τους Ασπρόμαυρους για την Α΄ φάση των πλέι-οφ και της Α1 και εξασφάλισε θέση στην τετράδα και παράλληλα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, που ήταν ο μεγάλος στόχος για την «αμφίβια ταξιαρχία» τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά -με μειονέκτημα εδρας- τη Βουλιαγμένη και θα παλέψει για την υπέρβαση και την πρόκριση στους τελικούς.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 0-3, 2-2

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Κόχειλας, Κουλούρης, Νάνος, Κεχαλάρης, Καρούντζος 5, Παυλίδης Χ., Σολεϊμάνιπακ, Χαραλαμπόπουλος 1, Μουρατίδης 1, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 3, Μοσκόφ 4, Παπαλουκάς – Θεοδόσης, Παπαδόπουλος Γ., Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ., Γραμματικός, Αλαμάνος, Κούμης, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ