Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 4-3

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 4-3

Με την Άσλεϊ Τζόνσον να κατεβάζει τα ρολά, η Βουλιαγμένη επικράτησε 4-3 στο κολυμβητήριο του Λαιμού επί των κοριτσιών του Ολυμπιακού και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών σε 1-1.

Ο Ολυμπιακός πήγε στη Βουλιαγμένη και το κλειστό κολυμβητήριο του Λαιμού προηγούμενος 1-0 στη σειρά των τελικών. Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου όμως με όπλο την άμυνα και την εκπληκτική γκολκίπερ Άσλεϊ Τζόνσον, επικράτησε με 4-3 σε ένα εξαιρετικά κλειστό ματς.

Η Ελληνιάδη ήταν η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης με 2 γκολ, σε ένα ματς που η αστοχία, σε συνδυασμό με τις καλές άμυνες και τις εξαιρετικές κάτω από τα γκολπόστ, Τζόνσον και Σταματοπούλου, οδήγησαν σε ένα ματς με τελικό σκορ που θυμίζει σκορ… ημιχρόνου. Χαρακτηριστικό είναι πως στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν σημειώθηκε γκολ, με την Τζόνσον μάλιστα να αποκρούει πέναλτι της Ελευθερίας Πλευρίτου διατηρώντας το τελικό 4-3!

Πλέον η σειρά είναι βρίσκεται σε ισορροπία (1-1) με την πρωταθλήτρια ομάδα να κρίνεται στις τρεις νίκες. Το 3ο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί στον Πειραιά και το Παπαστράτειο το ερχόμενο Σάββατο (11/5 και ώρα 17:00), ενώ το 4ο έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα (13/5) και πάλι στο Λαιμό.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 1-0, 0-0

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη , Χυδηριώτη , Ελληνιάδη 2 , Κοκκινάκη, Ξενάκη , Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου , Ράνεϊ 1, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου 1 , Μπάκλινγκ , Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη , Αβραμίδου , Ασημάκη 1, Μ. Πλευρίτου ,Έγκενς, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά 1 , Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα, Κανετίδου, Παπαναστασίου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ