Ολυμπιακός: Ψάχνει αντίδραση και το 2-1 απέναντι στη Βουλιαγμένη!

Ολυμπιακός: Ψάχνει αντίδραση και το 2-1 απέναντι στη Βουλιαγμένη!

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα του Σαββάτου θα υποδεχθεί την Βουλιαγμένη με στόχο την δεύτερη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συνεχίζεται η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 πόλο Γυναικών, με τον Ολυμπιακό το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 να υποδέχεται στο Παπαστράτειο την Βουλιαγμένη για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος.

Την περασμένη Πέμπτη η Βουλιαγμένη επικράτησε εντός έδρας του Ολυμπιακού με 4-3 και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά. Οι Ερυθρόλευκες πλέον καλούνται να αντιδράσουν και να κάνουν το δεύτερο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πέρα από την δεδομένη απουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη, να υπολογίζει στις υπηρεσίες των υπόλοιπων αθλητριών.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα  Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα.

Η Χάνα Μπάκλινγκ ενόψει του τρίτου τελικού, ανέφερε: «Έχουμε τον τρίτο αγώνα των τελικών και ερχόμαστε από ένα δύσκολο αγώνα εκτός έδρας. Ανυπομονούμε να μπούμε στο νερό και να τα δώσουμε όλα. Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει στο κολυμβητήριο, να μας υποστηρίξει και να μας δώσει την μοναδική ώθηση του, ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Θα είναι ένας ακόμα δυνατός τελικός, όπου θέλουμε τη νίκη και μόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ