Ολυμπιακός – Βερόνα 11-5

Ολυμπιακός – Βερόνα 11-5

O Ολυμπιακός πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο «βούλιαξε» την Βερόνα (11-5) στο Παπαστρατείο και κλείδωσε την δεύτερη θέση στον όμιλο.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του επικρατώντας της Βερόνα στο Παπαστράτειο με 11-5, κλειδώνοντας την δεύτερη θέση στον όμιλο του. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό δεύτερο και με τον Γιάννη Φουντούλη να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα πήρε την νίκη.

Οι δυο ομάδες μπήκαν νευρικά στο παιχνίδι, έχοντας κακές επιλογές στην επίθεση στην πρώτη περίοδο, με τους Πάβιτς και Νικόσια να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 2-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου με γκολ του Γούνα στον παίκτη παραπάνω, ενώ έφτασαν στο 4-1 με γκολ του Μουρίκη στα μισά του δευτέρου οκταλέπτου. Κάπου εκεί η Βερόνα αντέδρασε και με ένα μικρό σερί 3-0 κατάφερε να ισοφαρίσει (4-4) μέχρι το τέλος ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του, κάνοντας εξαιρετική δουλειά στις δυο πλευρές του αγωνιστικού χώρου. Τα τέρματα των Φουντούλη και Κάκαρη διαμόρφωσαν το 6-4, στην τρίτη περίοδο, στην οποία οι Ερυθρόλευκοι δεν δέχτηκαν ούτε τέρμα. Οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί και στην τελευταία περίοδο και με επιμέρους 5-0 έφτασαν στο 11-4 με τον Στέλιο Αργυρόπουλο. Ο Μιράρκι στον παίκτη παραπάνω διαμόρφωσε το τελικό 11-5.

Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει κλειδώσει την δεύτερη θέση στον όμιλο του, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να τερματίσει και πρώτος, αν ηττηθεί η πρωτοπόρος Γιουγκ στην έδρα της από τη Σπαντάου. Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα του Δημήτρη Βλάχου θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 2-0, 5-1.

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Κάκαρης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς, Ζερδεβάς.

Βερόνα: Λάζοβιτς, Ντόλτσε, Αλεσιάνι, Φοντέλι 1, Ντι Σόμα, Ντράσοβιτς 1, Μπρούνι, Μιράρκι 2, Λουόνγκο 1, Κασασόλα, Βαλεντίνο, Νικόσια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ