Ολυμπιακός: Στον Λαιμό για το δεύτερο βήμα

Ολυμπιακός: Στον Λαιμό για το δεύτερο βήμα

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Πέμπτης (23/4) θα αντιμετωπίσουν την Βουλιαγμένη στο Λαιμό, με στόχο τη δεύτερη νίκη στους τελικούς.

Την περασμένη Δευτέρα η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε στο Παπαστράτειο την Βουλιαγμένη με 10-9 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αύριο (23/4), οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά, αυτή τη φορά στον Λαιμό, για τον δεύτερο τελικό, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αν τα καταφέρει, το ερχόμενο Σάββατο (25/5), θα έχει την ευκαιρία με νίκη να κατακτήσει τον τίτλο για 7ο συνεχόμενη χρονιά. Ο Θοδωρής Βλάχος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Aλέξανδρος Γούνας, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ