Απόλλων Σμύρνης – Εθνικός Πειραιά 9-5

Απόλλων Σμύρνης – Εθνικός Πειραιά 9-5

Ο Απόλλων επικράτησε με 9-5 του Εθνικού, έκανε το 2-1 στη σειρά των μικρών τελικών της Α1 και εξασφάλισε την τρίτη θέση και την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου

Την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του βιώνει το τμήμα πόλο Ανδρών του Απόλλωνα Σμύρνης!

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη, που αγωνίζεται στην Α1 εδώ και τρία χρόνια, πανηγύρισε την κατάληψη της τρίτης θέσης και την έξοδο στο Champions League (στα προκριματικά της διοργάνωσης) της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία επικράτησε 9-5 του Εθνικού στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα στη σειρά μικρών τελικών και εξασφάλισε τη συμμετοχή του για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Εθνικός, που τερμάτισε 4ος, θα αγωνιστεί στο Euro Cup.

Οι παίκτες της Ελαφράς Ταξιαρχίας, παρότι δεν είχαν τον προπονητή τους Γιάννη Κατρουτζανάκη στον πάγκο έδειξαν τρομερή θέληση και πείσμα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτά της αναμέτρησης και έφτασαν σε μια εμφατική νίκη και μεγαλειώδης έξοδο στο Champions League!

Οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 4-1, 2-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γαλανίδης, Ρανίρεζ, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 2, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 3, Παπαδόπουλος Γ. 2, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωγίου 1, Δερμιτζάκης Δ., Γραμματικός 1, Αμαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής 1, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 2, Καραβιώτης, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Ματθαίος, Βαλιανάτος, Σπηλιώπουλος, Πρωτοψάλτης 1, Ξυλούρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ