Ομπράντοβιτς: «Μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες στο Final 8»

Ομπράντοβιτς: «Μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες στο Final 8»

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς μίλησε για το Final 8 και το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπρέσια, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί αύριο για το Ανόβερο όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Μπρέσια στον προημιτελικό του Final 8 του Champions League.

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς μίλησε στο olympiacossfp.gr για τη συμμετοχή των ερυθρόλευκων σε ένα ακόμη Final 8 αλλά και την υπεράσπιση του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη για το πρώτο παιχνίδι, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα και πως μπορούν να κερδίσουν όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή η σεζόν μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή. Πήραμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας και είμαστε ξανά στο Final 8,οπότε είμαστε χαρούμενοι για αυτά. Σίγουρα έχουμε προσδοκία να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι που είναι σημαντικό για εμάς. Αν κερδίσουμε τη Μπρέσια θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με την Προ Ρέκο που θα είναι τελικός για εμάς.

Το πιο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι καθώς επίσης και ότι είμαστε υγιείς μέχρι αυτή τη στιγμή. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και είμαστε έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια. Μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα και να κερδίσουμε όλες τις ομάδες. Φυσικά όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και τις σεβόμαστε. Η Μπρέσια είναι πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και για τους φιλάθλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ