Φουντούλης: «Πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον ημιτελικό» (vid)

Φουντούλης: «Πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον ημιτελικό» (vid)

Ο Ολυμπιακός του πόλο ανδρών ετοιμάζεται για τις μάχες στο Final 8 του LEN Champions League, με τον Γιάννη Φουντούλη να μιλά για την ευκαιρία που έχουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Γερμανία και το Ανόβερο ώστε να λάβει μέρος στο Final 8 του LEN Champions League (6-8 Ιουνίου), όπου και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι. Ο περιφερειακός των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Φουντούλης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο 31χρονος διεθνής, τόνισε πως το παιχνίδι κόντρα στην Μπρέσια είναι αρκετά δύσκολο και πως θα ξεκουραστούν πριν το παιχνίδι, με σκοπό να είναι έτοιμοι για την αυριανή (6/6, 21:30) μάχη απέναντι στους Ιταλούς.

Παράλληλα μίλησε και για τις πολύ καλές πορείες που είχε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη επισημαίνοντας πως αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να τους αγχώνει, ίσα-ίσα θα είναι πιο έτοιμοι αφού θα έχουν εμπειρία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Φουντούλης:

«Αύριο ξεκινάμε. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Μπρέσια. Νομίζω ότι η ομάδα είναι απόλυτα έτοιμη. Σήμερα και αύριο θα δοκιμάσουμε τα τελευταία πράγματα για το παιχνίδι, θα ξεκουραστούμε και να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στον ημιτελικό.

Ήμαστε πολύ ικανοποιημένοι που δείχνουμε μια συνέπεια τα τελευταία χρόνια. Αυτή είναι η 4η διαδοχική φορά που βρισκόμαστε σε τελική φάση, το ότι ήμαστε πρωταθλητές Ευρώπης δεν είναι κάτι που πρέπει να μας βαραίνει ψυχολογικά, το τι καταφέραμε πέρσι.

Ίσα ίσα πρέπει να μας δώσει μια μεγαλύτερη ελευθερία και άνεση στο παιχνίδι μας. Σαφώς και όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης και θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις αλλά και εμείς πιστεύω έχουμε ένα σύνολο το οποίο μπορεί να ανταπεξέλθει και να κερδίσει τον οποιοδήποτε».

Από το Ανόβερο για το olympiacossfp.gr, Γιάννης Φουντούλης! 🎥🎬

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos SFP στις Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ