Στα ημιτελικά με επίδειξη δύναμης η Μπαρτσελονέτα

Στα ημιτελικά με επίδειξη δύναμης η Μπαρτσελονέτα

Η ισπανική ομάδα επικράτησε με 12-7 της Βερόνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Final 8 του Len Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Φερεντσβάρος.

Στην Μπαρτσελονέτα κατέληξε το δεύτερο από τα τέσσερα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Len Champions League, με τους Ισπανούς να κερδίζουν πανεύκολα με 12-7 την Βερόνα.

Η Μπαρτσελόνα ήταν εξ’ αρχής το φαβορί για την πρόκριση και το απέδειξε περίτρανα με την επιβλητική της εμφάνιση. Οι Ιβηρες κυριάρχησαν απόλυτα και δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα τους Ιταλούς να πιστέψουν στη νίκη – πρόκριση.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πήραν κεφάλι από το πρώτο οκτάλεπτο (2-1), ενώ στο τέλος του ημιχρόνου προηγήθηκαν με τέσσερα γκολ διαφορά (6-2). Στο δεύτερο μέρος έκαναν συντήρηση δυνάμεων και έφτασαν πολύ εύκολα σε μία άνετη επικράτηση.

Τον τίτλο του πρώτου σκόρερ για τους νικητές μοιράστηκαν οι Γρανάδος και Περόνε, οι οποίοι πέτυχαν από τρία γκολ, ενώ από την Βερόνα 4 είχε ο Μιράρκι. Στους «4» του Final 8 του Len Champions League, που διεξάγεται στο Ανόβερο, η ισπανική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Φερεντσβάρος που απέκλεισε νωρίτερα τη Γιουγκ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ – ΒΕΡΟΝΑ 12-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 3-3, 3-2

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Φαμέρα 1, Γρανάδος 3, Μιράντα 1, Ταχούλ 1, Περόνε 3, Μάγιαρακ 1, Μπούστος 2.

ΒΕΡΟΝΑ: Ντι Σόμα 1, Ντράσοβιτς 1, Μιράρκι 4, Λουόνγκο 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ