«Απόβαση» στο Ανόβερο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

«Απόβαση» στο Ανόβερο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί έχουν δώσει δυναμικό «παρών» στο ματς με την Μπρέσια και στηρίζουν έμπρακτα την αγαπημένη τους ομάδα.

Δίπλα στον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του Ολυμπιακού στη μεγάλη μάχη που δίνουν με την Μπρέσια στο Ανόβερο για τα προημιτελικά του Len Champions League βρίσκονται εκατοντάδες φίλαθλοι των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν κατακλύσει την γερμανική πόλη.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στηρίζουν έμπρακτα την αγαπημένη τους ομάδα στην μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και έχουν δώσει ερυθρόλευκο χρώμα στις κερκίδες.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτά να τραγουδάει για την ομάδα του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τους πολίστες του Θοδωρή Βλάχο και να τους δώσει την ώθηση που χρειάζονται για να πάρουν τη νίκη – πρόκριση.

Οι Πειραιώτες άλλωστε είναι εν ενεργεία πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και ένα από τα φαβορί και για την κατάκτηση της φετινής διοργάνωσης. Υπενθυμίζουμε ότι αν ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπρέσια, στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν την Προ Ρέκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ