Φερεντσβάρος – Μπαρτσελονέτα 9-7

Φερεντσβάρος – Μπαρτσελονέτα 9-7

Οι Ούγγροι νίκησαν την Μπαρτσελονέτα με 9-7 και το βράδυ του Σαββάτου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στον τελικό του Len Champions League.

Την αντίπαλό της στον τελικό του Len Champions League έμαθε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ του Σαββάτου στις 21:30 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Φερεντσβάρος.

Η ουγγρική ομάδα με μία επική ανατροπή επικράτησε της Μπαρτσελονέτα με 9-7 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με 7-5 και όλα έδειχναν ότι θα φτάσουν στη νίκη. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι ίδιοι, αλλά και οι περισσότεροι θεατές.

Η Φερεντσβάρος με δύο σερί γκολ του Βάργκα ισοφάρισε σε 7-7 και λίγο αργότερα με γκολ του Γιάνσικ έκανε το 8-7, φέρνοντας τα πάνω – κάτω. Το τελικό 9-7 διαμόρφωσε ο Βάργκα, με την ουγγρική ομάδα να πετυχαίνει μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Final 8.

Αξίζει να σημειώσουμε ο Ολυμπιακός και η Φερεντσβάρος είχαν αναμετρηθεί στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ καπ τον περασμένο Νοέμβριο, όταν οι Ούγγροι είχαν επικρατήσει με 9-7 στη διαδικασία των πέναλτι.

ΦΕΡΕΝΤΣΑΒΑΡΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ 9-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 2-3, 4-1

Φερεντσβάρος (Βάργκα): Γκαρντόνι, Σεντλμάγιερ, Καλάι 1, Πολ 1, Βάμος 1, Μέζεϊ, Νέμετ, Γιάκσιτς 2, Γιάνγκερ, Βάργκα 3, Γιάνσικ 1, Μίτροβιτς, Βόγκελ

Μπαρτσελονέτα (Μαρτίν): Λόπεζ Πινέδο, Φαμέρα 1, Γρανάδος 3, Μουναρίθ, Βρίλιτς 1, Λαρούμπε, Πριέτο, Φερνάντεζ 1, Τάχουλ, Περόνε 1, Μάγιαρακ, Μπούστος, Λινάρες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ