Το… αστείο ποσό που πήρε ο Ολυμπιακός από το Champions League του πόλο (pic)

Το… αστείο ποσό που πήρε ο Ολυμπιακός από το Champions League του πόλο (pic)

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του πόλο ανακοίνωσε τα χρηματικά ποσά που θα λάβουν οι ομάδες από το Champions League, με τα λεφτά να προκαλούν αίσθηση αφού είναι πολύ λίγα.

Το Champions League του πόλο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να φτάνει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, χωρίς όμως να καταφέρει να την κατακτήσει αφού ηττήθηκε από την Ουγγρική Φερεντσβάρος με 4-3 στα πέναλτι (10-10 κανονική διάρκεια).

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του πόλο (LEN) ανακοίνωσε τα χρηματικά ποσά που θα δοθούν στις 16 ομάδες που έλαβαν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση, με τα νούμερα να προκαλούν εντύπωση αφού είναι ιδιαιτέρως χαμηλά.

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φερεντσβάρος, θα βάλει στα ταμεία της μόλις το ποσό των 52.000 ευρώ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» που ήταν φιναλίστ της διοργάνωσης θα πάρουν 42.000 ευρώ από την Ομοσπονδία. Η τρίτη Προ Ρέκο που έχει μπάτζετ περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ θα λάβει 35.000.

Χαρακτηριστικό είναι πως αυτά τα λεφτά είναι πραγματικά ελάχιστα σε σχέση με εκείνα που έχουν να ξοδέψουν οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στην διοργάνωση, δείχνοντας πως αν εξαιρέσουμε το ποδόσφαιρο τα ποσά που δίνονται στα άλλα αθλήματα είναι πραγματικά ελάχιστα.

Δείτε τον πίνακα με τα ποσά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ