Κούβα – Ελλάδα 4-20

Κούβα – Ελλάδα 4-20

Η Εθνική πόλο Γυναικών νίκησε εύκολα την Κούβα με 20-4 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανκζού (Κορέα) και πέτυχε την παρθενική της νίκη στον τρίτο όμιλο.

Η Εθνική πόλο των Γυναικών πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανκζού, επικρατώντας πανεύκολα της Κούβας με 20-4. Οι αθλήτριες του Γιώργου Μορφέση μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ισπανία, αντέδρασαν και πήραν μια άνετη αλλά και σημαντική νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Ελλάδα εξασφάλισε μια θέση στα χιαστί παιχνίδια για την οχτάδα και την Πέμπτη θα παίξει με το Καζακστάν για την 2η θέση στον όμιλο και τη διασταύρωση με τον τρίτο του τέταρτου ομίλου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν συνάντησε ουδέποτε στο ματς αντίδραση από την Κούβα, αφού ουσιαστικά καθάρισε το ματς από το πρώτο οκτάλεπτο.

Βέβαια η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια, με την Εθνική να είναι σαφώς ανώτερη. Πρώτη σκόρερ για την Ελλάδα ήταν η Άλκηστης Αβραμίδου με 6 γκολ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ισπανία νίκησε με 18-6 το Καζακστάν και είναι ήδη στην οχτάδα.

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 3-6, 3-5, 1-4.

Κούβα (Γκουτιέρεζ): Ζουνζουνέγκουι, Γκράου 1, Τσάβεζ, Γκονζάλεζ Τ., Καράσκο 2, Μπερνάλ, Πλασένσια, Γκονζάλεζ Σ., Ντίαζ, Φρία 1, Σαντάνα, Ραμίρεζ, Ράμος.

Ελλάδα (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 2, Μπενέκου 2, Ελευθεριάδου 2, Πάτρα, Αβραμίδου 6, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη, Κότσια, Νίνου 2, Πλευρίτου 2, Ξενάκη 3, Κοτσιώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ