Γεννηδουνιάς: «Να είμαστε ακόμα καλύτεροι κόντρα στην Ιταλία»

Γεννηδουνιάς: «Να είμαστε ακόμα καλύτεροι κόντρα στην Ιταλία»

Ο Ντίνος Γεννηδουνιάς μίλησε για το ματς με τις ΗΠΑ αλλά και για τον επόμενο αγώνα εναντίον της Ιταλίας, τονίζοντας ότι η Εθνική πρέπει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη.

Ο πρωταγωνιστής της Εθνικής ομάδας στον αγώνα εναντίον στις ΗΠΑ, Ντίνος Γεννηδουνιάς, μίλησε τόσο για τους Αμερικανούς, αλλά και για το ματς με τους Ιταλούς για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο κορυφαίος παίκτης της γαλανόλευκης στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στο παιχνίδι με την Ιταλία αν θέλει να έχει ελπίδες για την πρόκριση στους «4».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το ξέραμε ότι θα ήταν έτσι το παιχνίδι . Οι ΗΠΑ διαθέτουν μια πολύ ταλαντούχα ομάδα με πολλά όπλα, πολλές λύσεις κολυμπάνε , τραβάνε , παίζουν σκληρά στην άμυνα , έχουν ένα καλό τερματοφύλακα.

Ξέραμε ότι θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι απ ότι εμφανιστήκαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Σερβία και πάλι όμως νομίζω ότι δεν παίξαμε τόσο καλά όσο μπορούμε αλλά όπως έχει και τις προηγούμενες μέρες σε κάθε παιχνίδι πρέπει να εμφανιζόμαστε και καλύτεροι και τώρα με την Ιταλία στην οκτάδα πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι χωρίς λάθη στην άμυνα και πιο συγκεντρωμένοι στον παραπάνω και στον λιγότερο.

Το παιχνίδι κρίθηκε νομίζω στο διπλό παραπάνω που είχαν και δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ αντίθετα με μας που στη συνέχεια σημειώσαμε δυο στον παραπάνω και νικήσαμε . Το έχουμε πει πολλές φορές ότι με τους νέους κανονισμούς και τις πολλές αποβολές εκεί κρίνεται το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ