Αυστραλία – Ελλάδα 9-8

Αυστραλία – Ελλάδα 9-8

Η Εθνική ηττήθηκε και από την Αυστραλία με 9-8 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας και πλέον θα παίξει με τη Γερμανία για την 7η θέση.

Η Εθνική πόλο Ανδρών γνώρισε την ήττα με 9-8 από την Αυστραλία και θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία για τις θέσεις 7-8 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης που διεξάγεται στη Νότια Κορέα.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου υπέστησαν σε ακόμα ένα παιχνίδι «μπλακ-άουτ» στα τελευταία λεπτά και δεν σκόραρε από το τέλος του τρίτου οκταλέπτου με αποτέλεσμα να έρθει φυσιολογικά η ήττα από τους Αυστραλούς.

Η Εθνική μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μουρίκη, αλλά η Αυστραλία αντέδρασε και πήρε δύο φορές το προβάδισμα με 2-1 και 3-2. Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα της Ωκεανίας ξέφυγε με δύο γκολ διαφορά (4-2, 5-3) αλλά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με δύο γκολ του Κολόμβου έφερε στα ίσα το παιχνίδι.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Ελλάδα ανέβασε στροφές και πέρασε με 8-7 μπροστά, όμως οι Αυστραλοί ισοφάρισαν και οι δύο ομάδες πήγαν με 8-8 στο τελευταίο οκτάλεπτο. Στην τελευταία περίοδο η Εθνική μας ομάδα όπως προείπαμε δεν κατάφερε να σκοράρει και εντέλει γνώρισε την ήττα.

Πρώτοι σκόρερ για την Ελλάδα ήταν οι Μάριος Καπότσης και Χριστόδουλος Κολόμβος που σημείωσαν από δύο τέρματα, ενώ από ένα πρόσθεσαν οι Γιάννης Φουντούλης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κωνσταντίνος Μουρίκης και Αλέξανδρος Γούνας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει το Σάββατο (27/07, 08:00) με τη Γερμανία που ηττήθηκε με 17-16 στα πέναλτι (12-12 κ.δ.) από τη Σερβία.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 3-3, 1-0.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Φάτοβιτς): Ντένερλι, Κάμπελ 2, Φορντ Τ., Κέις 3, Πάουερ, Έντουαρντς Λ., Ροουτς , Γιάνγκερ 2 , Φορντ Α.1, Πουτ, Χάουντεν , Έντουαρντς Μ. 1 , Χρύσανθος.

ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Γούνας 1, Γαλανίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ