Γερμανία – Ελλάδα 6-11

Γερμανία – Ελλάδα 6-11

Η Ελλάδα είχε εύκολο έργο κόντρα στη Γερμανία της οποίας επικράτησε με 6-11 και πήρε την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στην Κορέα.

Η Εθνική Ελλάδος μπορεί να μην δικαίωσε τις υψηλές προσδοκίες για μια πορεία εντός 4άδας στο Παγκόσμιο της Κορέας, ωστόσο έκλεισε με θετικό τρόπο τη διοργάνωσης επικρατώντας άνετα της Γερμανίας με 11-6. Νίκη που της έδωσε την 7η θέση στη διοργάνωση.

Ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ στα προηγούμενα ματς και είδε τους «νέους» να ανταποκρίνονται πολύ θετικά στην πρόκληση αυτή.

Η Εθνική αντιμετώπιζε πρόβλημα στον παίκτη παραπάνω στο πρώτο μισό (1/5), με αποτέλεσμα να έχουμε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο (4-4). Ωστόσο βρήκε λύσεις και ξέσπασε στο δεύτερο μέρος. Το 2-0 της τρίτης περιόδου, ακολούθησε ένα εντυπωσιακό επί μέρους 5-2 στο τελευταίο οκτάλεπτο που έδωσε την άνετη νίκη με 11-6 στους Έλληνες διεθνείς κόντρα στη Γερμανία.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου που εμπιστεύτηκε τον Γαλανίδη κάτω από τα δοκάρια, ήταν ο Δερβίσης με 3 γκολ, με τους Καπόστη και Αργυρόπουλο να ακολουθούν με 2 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 0-2, 2-5

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Σταμ): Σένκελ, Ράιμπελ , Φαν Ντερ Μπος, Ρεάλ 1. , Πρόις, Γιούνγκλιγκ, Στρέλεζκι 1 , Γκίλεν , Σταμ 2, Τσουκ, Ρέστοβιτς 1, Αίντνερ 1, Γκοτς.

ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Γαλανίδης , Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου 1, Φουντούλης 1, Καπότσης 2, Δερβίσης 3, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 2, Ζερδεβάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ