Γενηδουνιάς: «Ξεκινήσαμε ιδανικά, νίκη και με την Καζάν στον Πειραιά»

Γενηδουνιάς: «Ξεκινήσαμε ιδανικά, νίκη και με την Καζάν στον Πειραιά»

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς, μίλησε για τη νίκη στο Σπλιτ και τη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας ότι πλέον ο Ολυμπιακός πάει για τη νίκη και με τη Καζάν στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο του Πειραιά.

Για τη νίκη της πρεμιέρας του Champions League στο Σπλιτ κόντρα στη Γιαντράν, μίλησε ο Ντίνος Γενηδουνιάς στο olympiacossfp.gr.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν ιδανικά τη σεζόν στη διοργάνωση, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ και για το επόμενο ματς, το εντός έδρας με την Καζάν.

Ο πρώτος σκόρερ, με τέσσερα τέρματα στην αναμέτρηση της πρεμιέρας, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι στην πρεμιέρα του Champions League στο οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Γνωρίζαμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο ο οποίος ωστόσο είναι δυνατός και συγκεντρωμένος στην έδρα του.

Στην αρχή δεχθήκαμε μερικά εύκολα γκολ στα ίσια που δεν έπρεπε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο σκληροί στην άμυνα και ήρθε ένα ευρύ σκορ και μια εύκολη όπως εξελίχθηκε νίκη με την οποία ξεκινήσαμε ιδανικά τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση. Πλέον κοιτάμε τη συνέχεια στον όμιλο με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Καζάν στο οποίο περιμένουμε τον κόσμο μας για να πανηγυρίσουμε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ