Ολυμπιακός- Χίος 23-4

Ολυμπιακός- Χίος 23-4

Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» την Χίο 23-4 στο «Παπαστράτειο» και έκανε το απόλυτο (2/2) στην Α1 πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ εύκολη μέρα στον Πειραιά, επικρατώντας του Ν.Ο Χίου με το ευρύ 23-4. Πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» ο Κροάτης περιφερειακός, Γιόκοβιτς με έξι γκολ.

Οι Πειραιώτες μετά την νικηφόρα πρεμιέρα στο Champions League, εναντίον της Γιαντράν εκτός έδρας, δεν συνάντησαν δυσκολίες στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι όπου κύριο χαρακτηριστικό ήταν το γρήγορο τέμπο που έδωσε ο Ολυμπιακός σκοράροντας τα περισσότερα γκολ στην κόντρα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με συγκέντρωση και διάθεση στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 6-1 στο 1ο οκτάλεπτο, χτυπώντας στην κόντρα την ομάδα του Ν.Ο. Χίου. Τα πέντε από τα 6 ερυθρόλευκα γκολ στο διάστημα αυτό προήλθαν από την κόντρα, με τον Γιόκοβιτς να πετυχαίνει τα 3 από αυτά και τους Γενηδουνιά, Μουρίκη, Χαλυβόπουλο Α., τα υπόλοιπα.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο υψηλό τέμπο και με το επιμέρους 7-0 ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 13-1 στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό με τους Πειραιώτες να κρατούν το πόδι πατημένο στο «γκάζι», να κλείνουν με 18-2, χάρη στο επιμέρους 5-1 την 3η περίοδο και να φτάνουν άνετα στην τελική επικράτηση με το ευρύ 23-4.

Στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στον Πειραιά, δεν αγωνίστηκαν οι Στέφαν Μίτροβιτς, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς, Αλέξανδρος Γούνας, Μανώλης Μυλωνάκης και Μανώλης Ζερδεβάς, με τους «ερυθρόλευκους» να στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Champions League με την Καζάν (18/10), και ενώ μεσολαβεί την Τρίτη (15/10) η εκτός έδρας υποχρέωση με τα Χανιά για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 7-0, 5-1, 5-2

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζιβογίνοβιτς, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 3, Γιόκοβιτς 6, Δερβίσης 4, Κάκαρης 2, Μουρίκης 1, Αργυρόπουλος 2, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ι. 1, Χαλυβόπουλος Α. 3

Ν.Ο. Χίου (Γιώργος Ντόσκας): Μαντάς, Μιμίδης Σ. 1, Μιμίδης Μ., Μπερτόλης, Παππάς, Κουλιεράκης, Κανδιόγλου, Μόκας,Μαρουλάς, Κουρλιαύτης, Καλαργυρός, Ντούλος 2, Καρακούρος Γ., Καρακούρος Μ., Γκίλλας 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ