Ολυμπιακός : Για το απόλυτο κόντρα στη Γιαντράν

Ολυμπιακός : Για το απόλυτο κόντρα στη Γιαντράν

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιαντράν Χέρτσεκ Νόβι στο Παπαστράτειο για την 3η αγωνιστική του Len Champions League, με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να είναι πρώτος και αήττητος στον όμιλο.

Με μοναδικό στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη (29/10) στις 20:00 (ΕΡΤ SPORTS HD) στο Παπαστράτειο, τη Γιαντράν Χέρτσεκ Νόβι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

O Ολυμπιακός που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Γιαντράν Σπλιτ και την εντός με τη Σίντεζ Καζάν, θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του, πριν την «μάχη» με τη Ζόλνοκ στην Ουγγαρία στις 8 Νοεμβρίου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Στην αναμέτρηση με τη Γιαντράν ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο olympiacossfp.gr : «Υποδεχόμαστε έναν αντίπαλο ο οποίος έχει ποιότητα, είναι από τη σχολή του Μαυροβουνίου, που είναι σχεδόν ίδια με της Σερβίας και της Κροατίας και μπορούν να κάνουν ζημιά στον αντίπαλο ανά πάσα στιγμή. Εμείς στην έδρα μας αισθανόμαστε καλύτερα και μπορούμε να πούμε ότι είμαστε το φαβορί της αναμέτρησης αυτής αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι αγωνιστήκαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καζάν. Είναι επιτακτική ανάγκη να κάνουμε την τρίτη μας νίκη στους ομίλους, με βάση τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων».

Ο Ιβάν Μπουλιούμπασιτς ανέφερε τα εξής: «Περιμένουμε μια πολύ καλή, οργανωμένη και νεαρή ομάδα που δεν παίζει τυχαία στο Champions League. Παίζει καλά και πρέπει να τους υπολογίσουμε ως πολύ σοβαρή ομάδα. Από την αρχή πρέπει να παίξουμε σκληρά και νομίζω ότι θα φτάσουμε στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ