ΑΕΚ – Εθνικός Πειραιώς 8-9

ΑΕΚ – Εθνικός Πειραιώς 8-9

Η ΑΕΚ στάθηκε εξαιρετικά κόντρα στον Εθνικό αλλά ηττήθηκε με 8-9 με την ομάδα του Πειραιά να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Εθνικός πήρε το εισιτήριο για την επόμενη (Β’) φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας με 9-8 την ΑΕΚ, που τον δυσκόλεψε, αφού πάλεψε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο το ματς, αλλά τελικά λύγισε από την ιστορική ομάδα του Πειραιά.

Ο Εθνικός προηγήθηκε και με τρία γκολ διαφορά, αλλά στο φινάλε η ΑΕΚ μείωσε στο γκολ κι ενώ απέμεναν 30 δευτερόλεπτα για το φινάλε, ο Εθνικός έχασε την μπάλα στα 2 δευτερόλεπτα, αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Καραμπέτσου με το 8-9 να είναι και το τελικό σκορ.

ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 8-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-3, 2-2, 4-2.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Δάβιλλας, Ξενάκης 1, Χατζηδάκης 1, Σάντα, Καψοκόλης, Λύκαρης, Πετρόπουλος 1, Μυλωνάκης Κ., Στελλάτος, Τίγκας 3, Δερμιτζάκης Χρ. 2, Ασβεστής, Κουρμελές, Γιαννουρής, Μαυρωτάς Άρ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 1, Κουτσιαλής 2, Τοράκης, Παπαδόγκωνας 3, Χονδροκούκης 1, Πρωτοψάλτης, Λιαπάκης 1, Καραβιώτης, Ξυλούρης, Κατσαγούνος, Μπελέσης, Θηραίος.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Κόκκινος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ