Γράφει ιστορία η Εθνική Νέων: Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Γράφει ιστορία η Εθνική Νέων: Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Η Εθνική Νέων επικράτησε με 15-6 της Κροατίας και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Κουβέιτ.

Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Κουβέιτ προκρίθηκε η Εθνική ομάδα πόλο Νέων! Η γαλανόλευκη πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση στον ημιτελικό με την Κροατία, την κέρδισε με 15-6 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό!

Μια τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα, που θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο κόντρα στη Σερβία την Παρασκευή, με στόχο να επαναλάβει την επιτυχία του 2017. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή θα είναι η πέμπτη συμμετοχή της Ελλάδας σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος U20, ενώ η γαλανόλευκη θα διεκδικήσει το τρίτο χρυσό της.

Στον ημιτελικό με την Κροατία η ομάδα των Τεό Λοράντο και Νίκου Καραμάνη έπαιξε εξαιρετική άμυνα και κράτησε την αντίπαλό της στα 6 γκολ. Από την άλλη, σκόραρε 15, με τον Γκιουβέτσης να έχει 5 γκολ και τον Παπαναστασίου 4.

Οκτάλεπτα: 4-2, 4-3, 5-0, 2-1

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος – Νίκος Καραμάνης): Δαλμάρας, Καλογερόπουλος 2, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 5, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 4, Κάκαρης, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος Αρ., Γωνιωτάκης 1, Μητράκης

ΚΡΟΑΤΙΑ (Γιόσκο Κρέκοβιτς): Γιουρλίνα, Μαλένιτσα, Κρέκοβιτς, Βρντολιακ 2, Μπάγιτς 1, Κρίζιτς, Σόλιε, Χέρτσεγκ, Πενάβα 2, Μπιλιάκα, Ζουβελα 1, Πάπαριτς, Σουνάρα

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ