Εθνική Γυναικών: Τραυματίστηκε ξανά η Διαμαντοπούλου

Εθνική Γυναικών: Τραυματίστηκε ξανά η Διαμαντοπούλου

Η τερματοφύλακας της Εθνικής Γυναικών τραυματίστηκε όταν απέκρουσε ένα πέναλτι και αμέσως μετά τον αγώνα επρόκειτο να υποβληθεί σε μαγνητική, για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός της.

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών γνώρισε την ήττα στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέροφ», αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα του world league την Ουγγαρία με 9-5.

Κυρίαρχο σημείο αναφοράς ήταν ο τραυματισμός της τερματοφύλακα Χρυσής Διαμαντοπούλου, η οποία μετά από μία μακρόχρονη απουσία λόγω σοβαρού τραυματισμού, επανήλθε κάτω από τα δοκάρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και πραγματοποίησε μία ελπιδοφόρα εμφάνιση απέναντι στην Ουγγαρία. Η ελληνίδα αθλήτρια πόνεσε στο ευαίσθητο σημείο της, όταν απέκρουσε ένα πέναλτι και αμέσως μετά τον αγώνα επρόκειτο να υποβληθεί σε μαγνητική, για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός της.

Η εθνική γυναικών αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών τους τελευταίους μήνες, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Μορφέση και τους συνεργάτες του. Ο τραυματισμός της Χρυσής αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα αναφοράς στις δηλώσεις του προπονητή και των αθλητριών της εθνικής ομάδας. Ευχή όλων είναι ο τραυματισμός να είναι επιπόλαιος και η Χρυσή να μπορεί να καθίσει σύντομα ξανά κάτω από τα δοκάρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναφερόμενος στον αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης υποστήριξε: «Μας προβληματίζει η εικόνα της Διαμαντοπούλου μετά το τέλος του παιχνιδιού. Επέστρεψε μετά από μακρύ χρονικό διάστημα απουσίας, βρίσκεται σε ανοδική πορεία, έχει ακόμη να προσφέρει πάρα πολλά, και είναι πολύ κρίμα να έχει κάτι σοβαρό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και ο τραυματισμός να είμαι επιπόλαιος για την Χρυσή. Για το παιχνίδι απέναντι στην Ουγγαρία κρατάω την καλή εικόνα που είχαμε στις δύο πρώτες περιόδους του παιχνιδιού, όπου εμφανιστήκαμε ανταγωνιστικοί σε άμυνα και επίθεση. Διαπιστώθηκε ένα πρόβλημα στον τρόπο λειτουργίας της παίκτριας παραπάνω, αλλά εκτιμώ ότι αυτό οφείλεται στον ρυθμό που προσπαθούμε να αποκτήσουμε σαν ομάδα. Ακολουθεί το παιχνίδι του Σαββάτου στην Ισπανία και η κοινή προετοιμασία που θα πραγματοποιήσουμε εκεί με την ισπανική ομάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι η μάχη που θα δώσουμε θα μας δώσει το ποθητό αποτέλεσμα. Το μυαλό όλων μας είναι η πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Τόκιο».

Αισιόδοξη για την συνέχεια της εθνικής γυναικών εμφανίστηκε η Ελένη Ξενάκη: «Ο σημερινός τραυματισμός της Χρυσής Διαμαντοπούλου ευχόμαστε να είναι επιπόλαιος. Δυστυχώς υπάρχουν πολύ τραυματισμοί στην ομάδα και αυτό οφείλεται στην σκληρή δουλειά και στην καταπόνηση όλων των κοριτσιών. Ο πρωταθλητισμός όμως είναι για λίγους και είναι πόνος…. Πρέπει με θετική σκέψη να βγούμε δυνατές από αυτή τη μάχη. Να ξεχάσουμε τα πάντα και να οραματιστούμε την παρουσία μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι στο Τόκιο. Για να φτάσουμε ως εκεί και να υλοποιήσουμε το στόχο, υπάρχουν δύο στάδια. Άρχικά η συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η εξασφάλιση μιας θέσης στην ολυμπιάδα μέσα από αυτή τη διοργάνωση και στη συνέχεια το προολυμπιακό τουρνουά. Δύσκολος ο ρόλος αλλά όχι ανέφικτος ο στόχος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ