Γερόλυμου: «Το μυαλό μας στην Ουγγαρία»

Γερόλυμου: «Το μυαλό μας στην Ουγγαρία»

Η συνεργάτιδα του Γιώργου Μορφέση στάθηκε στη μεγάλη διάθεση που έδειξαν οι παίκτριες της Ελληνικής ομάδας στην άμυνα.

Ικανοποιημένη από την εμφάνιση της εθνικής ομάδας στον δεύτερο αγώνα της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κόντρα στην Κροατία, έμεινε η Αγγελική Γερόλυμου.

Η συνεργάτιδα του Γιώργου Μορφέση στάθηκε στη μεγάλη διάθεση που έδειξαν οι παίκτριες της Ελληνικής ομάδας στην άμυνα:

«Ήταν μία σημαντική νίκη για μας γιατί εξασφαλίσαμε την είσοδο στους οκτώ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό ρυθμό. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την άμυνά μας γιατί τα επτά τέρματα που δεχθήκαμε από τη Σερβία τα θεωρήσαμε πολλά και μπορώ να πω ότι σήμερα τα καταφέραμε.Περιμένουμε το επόμενο ματς με τη Σλοβακία αλλά κυρίως η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αγώνα με την Ουγγαρία».

Αναφερόμενη στον μεγάλο στόχο της εθνικής σε αυτή τη διοργάνωση που δεν είναι άλλος από τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Αγγελική Γερόλυμου τόνισε:

«Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πάρα πολύ μικρές και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.Με μία πολύ καλή απόδοση στον χιαστί αγώνα την επόμενη Τρίτη, όλα μπορούν να γίνουν. Φυσικά αν εξασφαλίσουμε μία θέση στην πρώτη τετράδα, όλα θα είναι πιθανά. Αυτό όμως δεν μας βαραίνει γιατί θα έχουμε σίγουρα άλλη μία ευκαιρία στο προολυμπιακό τουρνουά τον Μάρτιο».

Η Νικόλ Ελευθεριάδου που παρά την ίωση που την ταλαιπωρεί, βοήθησε σημαντικά την ελληνική ομάδα πετυχαίνοντας και τρία τέρματα, επεσήμανε:

«Σήμερα προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πολύ την άμυνά μας σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και βρήκαμε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό. Παρά τη διαφορά δυναμικότητας, η Κροατία έδειξε μεγάλη μαχητικότητα και έπρεπε να είμαστε σοβαρές σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.Αυτά τα πρώτα ματς μας ανοίγουν την όρεξη για τη συνέχεια,απολαμβάνοντας και αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις. Θέλουμε να προσαρμοστούμε όσο γίνεται καλύτερα στη διοργάνωση, δουλεύουμε τα συστήματα μας και περιμένουμε τα πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια».

Για τη συνέχεια και κυρίως για το ντέρμπι με την οικοδέσποινα Ουγγαρία την ερχόμενη Παρασκευή που θα κρίνει πολλά στον όμιλο, η 22χρονη πολίστρια του Ολυμπιακού τόνισε:

«Η Ουγγαρία είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα αλλά αυτό δεν μας τρομάζει. Οποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα επικρατήσει. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ