Γερόλυμου: «Στόχος μας να σταθεροποιήσουμε την καλή μας απόδοση»

Γερόλυμου: «Στόχος μας να σταθεροποιήσουμε την καλή μας απόδοση»

Η συνεργάτιδα του Γιώργου Μορφέση, Αγγελική Γερόλυμου, μίλησε για το ματς με την Γαλλία, αλλά και για το παιχνίδι με την Ιταλία που ακολουθεί.

Η άνετη επικράτηση σε βάρος της Γαλλίας, επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις της Εθνικής ομάδας γυναικών, η οποία το Σάββατο θα διεκδικήσει την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχοντας ασφαλώς το βλέμμα της στραμμένο στο προολυμπιακό τουρνουά.

Η συνεργάτιδα του Γιώργου Μορφέση, Αγγελική Γερόλυμου, μιλώντας για το ματς, τόνισε: «Σίγουρα στην αρχή του αγώνα δεν είχαμε την απόδοση που θα θέλαμε αλλά τουλάχιστον παίξαμε πολύ καλά στο τρίτο και το τέταρτο οκτάλεπτο, κάτι που δεν είχε συμβεί στα προηγούμενα ματς.Ημασταν καλοί στην άμυνα, κρατήσαμε το σκορ χαμηλά κάτι που είναι και ο βασικός μας στόχος σε κάθε αγώνα, γιατί δεν είμαστε μία ομάδα που με ευκολία μπορεί να βάλει 15 γκολ.Τώρα θα παίξουμε με την Ιταλία, ασφαλώς και θέλουμε τη νίκη αλλά ο μεγάλος μας στόχος είναι να σταθεροποιήσουμε την καλή μας απόδοση και στα 4 οκτάλεπτα των παιχνιδιών. Με μία ενδεχόμενη νίκη κόντρα στην Ιταλία, θα αποκτήσουμε ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά, στο οποίο σίγουρα η Ιταλία θα είναι μία από τις βασικές μας αντιπάλους, αγωνιζόμενη στην έδρα της».

Η Ιωάννα Σταματόπουλου που «έκλεψε» την παράσταση με τις στατιστικές της επιδόσεις σήμερα (18/21 αποκρούσεις), τόνισε: «Ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα το ματς λόγω της κόπωσης από τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά στη συνέχεια βρήκαμε τον ρυθμό μας και κάναμε μία εύκολη νίκη.Θα συνεχίσουμε το ίδιο σοβαρές για να κατακτήσουμε την 5η θέση.Προσωπικά προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, οπότε μου δίνεται η ευκαιρία και αυτό έκανα και σήμερα».

Η Ελευθερία Πλευρίτου, από την πλευρά της, δήλωσε: «Ξέραμε ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από τη Γαλλία και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.Ίσως ξεκινήσαμε λίγο νωθρά, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος είναι χαμηλής δυναμικότητας.Τώρα θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Ιταλία για να πάρουμε την πέμπτη θέση που είναι σημαντική για μας. Σίγουρα ο αρχικός μας στόχος ήταν να πάμε ψηλότερα αλλά στον κρίσιμο αγώνα με την Ισπανία, ο αντίπαλος βρέθηκε σε καλύτερη μέρα».

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της Ελληνικής ομάδας στο επερχόμενο προολυμπιακό τουρνουά, η αθλήτρια του Ολυμπιακού τόνισε: «Εχουμε λίγο καιρό για να προετοιμαστούμε και γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας θα είναι δύσκολη αφού το πιο πιθανό είναι, οι προνομιούχες θέσεις για το Τόκιο να είναι μόλις δύο.Είναι πολύ σημαντικός στόχος για την ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ