ΝΟΒ – Ολυμπιακός 8-16

ΝΟΒ – Ολυμπιακός 8-16

Οι Ερυθρόλευκες επικράτησαν εύκολα με 16-8 της Βουλιαγμένης στον Λαιμό – Παίζουν ξανά οι δύο ομάδες το Σάββατο για τον 1ο προημιτελικό της Ευρωλίγκας.

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στη Βουλιαγμένη πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της Β’ φάσης της Α1 γυναικών.

Οι Ερυθρόλευκες επικράτησαν στον Λαιμό με 16-8 της Βουλιαγμένης, αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι φέτος είναι κλάσεις ανώτερες από τις αντιπάλους τους.

Με τη νίκη που πέτυχαν στον Λαιμό οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη εξασφάλισαν ότι θα μπουν με πλεονέκτημα 6 βαθμών στη Γ’ φάση της διοργάνωσης.

Μια επιβλητική νίκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, ενώ οι δύο ομάδες το Σάββατο θα αναμετρηθούν ξανά, αυτή τη φορά για τον 1ο προημιτελικό της Ευρωλίγκας, ένα παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 8-16 (3-3, 1-3, 3-5, 1-5)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 2, Καϊάφα, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 2, Νίνου Ειρ. 1, Πάτρα 2, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Κοντονή, Ρακιντζή, Μαυρωτά Λ., Τσιμάρα, Μουστακαρία

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλους Χ., Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κρίστμας 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Κανετίδου, Δούλη, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 5, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Φουντωτού 1, Σιούτη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ