Για την πρωτιά κόντρα στην Μπαρτσελονέτα ο Ολυμπιακός

Για την πρωτιά κόντρα στην Μπαρτσελονέτα ο Ολυμπιακός

Την Μπαρτσελονέτα υποδέχεται ο Ολυμπιακός (22/2, 20:00) στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, στο ντέρμπι κορυφής του Α΄ ομίλου του Champions League υδατοσφαίρισης.

Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Ντουμπρόβνικ, οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με την πρωταθλήτρια Ισπανίας, με τη Γιουγκ να ακολουθεί ένα βαθμό πιο πίσω.

Με νίκη, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης, καθώς το πρόγραμμα των υπολοίπων πέντε αγωνιστικών είναι ευνοϊκό, ενώ θα έχει και το «πάνω χέρι» από την Μπαρτσελονέτα σε περίπτωση ισοβαθμίας (το ματς του α΄ γύρου είχε λήξει ισόπαλο 11-11).

Το θετικό για τους Πειραιώτες είναι ότι ο Κώστας Μουρίκης επέστρεψε στη δράση στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Τετάρτης με τον Υδραϊκό, φορώντας προστατευτική μάσκα, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στον αγώνα με τη Γιουγκ.

Η Μπαρτσελονέτα έχει μέχρι στιγμής τον ίδιο ακριβώς απολογισμό με τον Ολυμπιακό, με έξι νίκες, μία ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ισπανία και μία ήττα στο Ντουμπρόβνικ, χωρίς όμως να έχει παίξει με την Τσόλνοκι στην Ουγγαρία (εκεί απ’ όπου οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με τους τρεις βαθμούς).

Έρχεται στον Πειραιά με στόχο να επαναλάβει την επιτυχία της περιόδου 2014-15, όταν είχε περάσει νικηφόρα από το «Πέτρος Καπαγέρωφ» (9-7), όμως στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στη χώρα μας έφυγε ηττημένη, 9-5 τη σεζόν 2015-16 και 14-10 την περίοδο 2017-18…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ