Η LEN ανέβαλε δύο ευρωπαϊκούς αγώνες λόγω κορωνοϊού

Η LEN ανέβαλε δύο ευρωπαϊκούς αγώνες λόγω κορωνοϊού

Την αναβολή δυο ευρωπαϊκών αγώνων υδατοσφαίρισης αποφάσισε η LEN, λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού στη βόρεια Ιταλία.

Στην αναβολή δύο ευρωπαϊκών αναμετρήσεων υδατοσφαίρισης προχώρησε η LEN, λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού στη βόρεια Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία υγρού στίβου ανακοίνωσε την αναβολή του ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του Champions League, μεταξύ της Φερεντσβάρος και της Προ Ρέκο, που ήταν προγραμματισμένο για τις 3/3, καθώς και του δεύτερου ημιτελικού του Euro Cup ανάμεσα στην Έγκερ και την Μπρέσια, που επρόκειτο να γίνει στς 4/3. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των δύο αγώνων, θα καθοριστεί μετά από διαβούλευση με τις εμπλεκόμενες ομάδες.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, θα πρέπει να θεωρείται πλέον βέβαιη και η αναβολή του προ-ολυμπιακού τουρνουά γυναικών, που είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 8-15 Μαρτίου στην Τεργέστη.

Επίσημη ανακοίνωση από τη FINA προς το παρόν δεν υπάρχει, αλλά όλες οι πληροφορίες συντείνουν σε αναβολή με ορίζοντα τα τέλη Μαϊου (όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα εθνικά πρωταθλήματα και οι διασυλλογικές διοργανώσεις) και με την προοπτική η Τεργέστη να διατηρήσει τη φιλοξενία των αγώνων, αλλά παράλληλα θα υπάρχει χρόνος να βρεθεί εναλλακτικός οικοδεσπότης, σε περίπτωση που η κατάσταση στη βόρεια Ιταλία συνεχίσει να θεωρείται ανασφαλής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ