Στην Μπρέσια ο Γιόκοβιτς με ηγεμονικό συμβόλαιο!

Στην Μπρέσια ο Γιόκοβιτς με ηγεμονικό συμβόλαιο!

Ο διεθνής Κροάτης θα ολοκληρώσει τη σεζόν με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα μετακομίσει στην Ιταλία για την Μπρέσια.

Στην Ιταλία με το σκουφάκι της Μπρέσια θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μάρο Γιόκοβιτς.

Ο διεθνής Κροάτης θα ολοκληρώσει τη φετινή χρονιά με τα χρώματα του Ολυμπιακού και στη συνέχεια θα μετακομίσει στη γειτονική χώρα για την Μπρέσια, με την οποία υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο, με το οποίο θα γίνει ένας από τους πιο καλοπληρωμένους πολίστες στην Ιταλία και μάλιστα τα χρήματά του θα είναι εγγυημένα ακόμα και σε περίπτωση που το πρωτάθλημα διακοπή λόγω του κορωνοϊού, όπως συνέβη φέτος.

Ο Κροάτης υπέγραψε ένα από τα πιο «βαριά» συμβόλαια στην Ιταλία και μάλιστα στη συμφωνία που έκανε με την Μπρέσια περιλαμβάνονται παροχές και για την οικογένειά του. Εκτός από τα χρήματα του πρόσφεραν πλήρη ιατρική κάλυψη για τα παιδιά του αλλά και πληρωμένα δίδακτρα σε σχολεία!

Ένα «χρυσό» deal για τον Γιόκοβιτς, το οποίο λίγες ομάδες στην Ευρώπη μπορούν να προσφέρουν τη δεδομένη στιγμή. Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Κροάτης θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην Ελλάδα, έχοντας ως στόχο να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του τίτλου και μετά θα μετακομίσει στην Ιταλία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιόκοβιτς κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το Κύπελλο Ελλάδος τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον θέλει να κερδίσει και το πρωτάθλημα, για να ολοκληρώσει ιδανικά τη φετινή σεζόν, αλλά και την παρουσία του στο μεγάλο λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ