ΝΟ Χίου – Πανιώνιος: 5-8

ΝΟ Χίου – Πανιώνιος: 5-8

Οι Κυανέρυθροι επικράτησαν με 8-5 και συνδύασαν με νίκη την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.

Με νίκη επέστρεψε στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο Πανιώνιος, καθώς επιβλήθηκε με 8-5 επί του τυπικά γηπεδούχου ΝΟ Χίου στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για την 19η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Κώστα Δήμου, τυπικά φιλοξενούμενοι στην έδρα τους, μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 3-0 στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Οι Χιώτες ισοφάρισαν σε 3-3, αλλά οι κυανέρυθροι πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 4-3. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος διαχειρίστηκε το υπέρ του αποτέλεσμα και έφτασε στη νίκη και στους 23 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Γιώργου Ντόσκα παρέμεινε στους 9 β. και την προτελευταία θέση.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5-8

Οκτάλεπτα: 0-2, 3-2, 1-1, 1-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος Ι., Μιμίδης Στ., Μιμίδης Μ., Σφηκάκης 1, Παππάς, Κουλιεράκης 1, Κανδιόγλου, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης, Καλαργυρός 1, Καρακούρος Μ., Γκίλλας 2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Κουκουνάς, Γεωργακόπουλος, Σπούνερ 2, Δημακόπουλος 2, Νταλάπας 1, Βλατάκης, Πουρνάρας, Χέλμης, Φωταράς, Δήμου Δ. 3, Αναγνώστου, Τριανταφύλλου, Μπουζαλάς.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

***Να σημειώσουμε ότι για τη 19η αγωνιστική το παιχνίδι ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ δεν γίνεται, λόγω αποχώρησης του ΝΟ Χανίων από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και, σύμφωνα με την προκήρυξη, το κερδίζει ο Εθνικός με 5-0, ενώ ο ΝΟ Χανίων μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα και του αφαιρείται ένας (-1) βαθμός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ