Παυλίδης : «Είμαστε καλύτερη ομάδα, έχει φανεί όλη τη χρονιά»

Παυλίδης : «Είμαστε καλύτερη ομάδα, έχει φανεί όλη τη χρονιά»

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Μια νίκη από την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος και 11ου συνολικά στην ιστορία της βρίσκεται η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες την Κυριακή επικράτησαν με 11-4 του ΝΟΒ στον 1ο τελικό και απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι δεν έχουν αντίπαλο στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Χάρης Παυλίδης, μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην εμφάνιση του Ολυμπιακού στο πρώτο οκτάλεπτο. «Είμαστε καλύτερη ομάδα. Έχει φανεί όλη τη χρονιά», πρόσθεσε ο έμπειρος προπονητής.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν από τα καλύτερα που έχουμε παίξει. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή, δεδομένης και της απουσίας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Βέβαια δεν μου άρεσε χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, υποτιμήσαμε το παιχνίδια. Χάσαμε εύκολα γκολ που κάποια άλλη στιγμή μπορεί να μας στοιχίσουν. Θέλω να παίζουμε το ίδιο συγκεντρωμένα όπως κάναμε και στο πρώτο οκτάλεπτο. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Έχει φανεί όλη τη χρονιά. Εάν είμαστε σοβαροί την Τρίτη θεωρώ πως θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Οι παίκτριές μας είναι αθλήτριες με ποιότητα. Πολύ γρήγορα προσαρμόστηκαν. Τα πράγματα που κάνουμε είναι γνωστά, δεν κάνουμε κάτι νέο. Το θέμα ήταν να βρούμε ρυθμό. Μέσα από τις προπονήσεις και τα διπλά με τα αγόρια του Ολυμπιακού τα καταφέραμε και η ομάδα έδειξε να ανταπεξέρχεται πάρα πολύ γρήγορα».

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου ανέφερε: «Φάνηκε πως είμαστε μια ομάδα ανώτερη, με μεγαλύτερο ρόστερ, πιο βαθύ, με παίκτριες που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός αγώνας. Μπήκαμε σίγουρες. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Κάναμε το πρώτο βήμα. Ήμασταν συγκεντρωμένες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ