Έκλεισε και Βούκσεβιτς η ΑΕΚ

Έκλεισε και Βούκσεβιτς η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον διεθνή Μαυροβούνιο, Νίκολα Βούκσεβιτς, που από το 2019 αγωνιζόταν στη Βουλιαγμένη.

Η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Α1, για πρώτη φορά στην ιστορία της, κι απ’ ότι φαίνεται έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει. Μετά τη συμφωνία της με τον διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Φλέγκα και τον πρωταθλητή Ευρώπης Νίκολα Ράντζεν, η Ένωση έκλεισε για τη θέση του φουνταριστού τον Νίκολα Βούκσεβιτς ο οποίος έπαιζε στη Βουλιαγμένη από το 2019.

Ο διεθνής φουνταριστός από το Μαυροβούνιο έχει ύψος 2,02 μ., ζυγίζει 113 κιλά και το 2008 είχε πάρει το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική του ομάδα ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι στην οποία αγωνίστηκε από το 2002-2010, κατακτώντας έξι πρωταθλήματα και ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Την τριετία 2010-2013 έπαιξε στη Μπούντβα (Μαυροβούνιο) και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα, εκεί όπου κέρδισε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ. Επόμενος σταθμός της μεγάλης καριέρας του ήταν η Γαλατασαράι από το 2014-2016, εκεί όπου ο Μαυροβούνιος κατέκτησε και τις δύο χρονιές στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιταλία. Έπαιξε στην Τριέστη το 2016-2017 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Μπρέσια.

Η ΑΕΚ αναμένεται να συνεχίσει δυναμικά την ενίσχυσή της αφού στόχος των ανθρώπων του τμήματος είναι να μπει η ομάδα στην τετράδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ