Χωρίς θεατές το Diamond League των Βρυξελλών

Χωρίς θεατές το Diamond League των Βρυξελλών

Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου στο «Σταντ Ρουά Μποντουέν», αλλά χωρίς την παρουσία θεατών.

Το 44ο μίτινγκ στίβου των Βρυξελλών, στο πλαίσιο του Diamond League, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου στο «Σταντ Ρουά Μποντουέν», αλλά χωρίς την παρουσία θεατών, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

«Ως οργανωτική επιτροπή δεν θέλουμε να αναλάβουμε ρίσκα. Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με τον δήμαρχο των Βρυξελλών, καθώς και τους χορηγούς του αγώνα» δήλωσε ο διευθυντής του μίτινγκ, Σεντρίκ Βαν Μπραντεγκέμ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στους άνδρες, ο Βρετανός Μο Φάρα και ο σομαλικής καταγωγής Βέλγος, Μπασίρ Αμπντί, θα τρέξουν για το παγκόσμιο ρεκόρ του αγώνα μιας ώρας, που κατέχει ο Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ (21 χλμ και 285μ από το 2007). Παρών θα είναι και ο Σουηδός παγκόσμιος ρέκορντμαν του επί κοντώ, Άρμαντ Ντουπλάντις.

Στις γυναίκες, οι πρωταθλήτριες των συνθέτων αγωνισμάτων, Ναφισάτου Τιάμ (Βέλγιο) και Καταρίνα Τζόνσον-Τόμπσον (Βρετανία) θα αναμετρηθούν σε ένα μοναδικό τριάθλο του είδους του, με 100 μέτρα εμπόδια, σφαιροβολία και άλμα σε ύψος.

Για την εφετινή σειρά αγώνων του Diamond League έχουν ήδη ακυρωθεί έξι μίτινγκ σε Γιουτζίν, Λονδίνο, Παρίσι, Ραμπάτ, Γκέιτσχεντ και Σανγκάη, ενώ στο πρόγραμμα παρέμειναν άλλα έξι, εκ των οποίων το προσεχές είναι στις 14 Αυγούστου στο Μονακό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ