Στο πρωτότυπο μίτινγκ της Οστράβας, Καραλής και Τεντόγλου

Στο πρωτότυπο μίτινγκ της Οστράβας, Καραλής και Τεντόγλου

Οι Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου θα λάβουν μέρος στο μίτινγκ της Οστράβα (25/1) όπου ο ανταγωνισμός θα είναι υψηλός και μια έκπληξη θα περιμένει τους επικοντιστές.

Ο Μίλτος Τεντόγλου που θα αγωνιστεί στο άλμα εις μήκος, έρχεται… ζεστός με το 7,89μ που πήδηξε στον Άγιο Κοσμά και υπάρχει η πεποίθηση από τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι πως το όριο των 8 μ. μπορεί να σπάσει ακόμα και τώρα στην Τσεχία.

Στο αγώνισμα του επί κοντώ θα έχουμε φέτος μία καινοτομία, αφού εκτός του κλασικού ατομικού αγωνίσματος θα υπάρχει και ένα μεικτό όπου οι άνδρες και γυναίκες θα αγωνίζονται ως ζευγάρια και στο τέλος η συνολική απόδοση θα ορίζεται από το άθροισμα του κάθε αθλητή.

Σε αυτόν τον αγώνα έχουν γίνει ήδη γνωστά πέντε από τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν.  Ο Γιαν Κούντλιτσκα θα είναι με την Γίρινα Πτατσνίκοβα, ο Μίχαλ Μπάλνερ με την Ρομάνα Μαλάκοβα, ο Μένο Βλουμ με τη Φανί Σμετς, ο Ρόμπερτ Σόμπερα (πρωταθλητής Ευρώπης 2016) με την Τζουστίνα Σμιέτανκ και τέλος ο Εμμανουήλ Καραλής θα αγωνιστεί μαζί με την πολλά υποσχόμενη και κάτοχο του ρεκόρ νεανίδων στην Τσεχία, Αμέλια Σβαμπίκοβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ